Praktijk Food Factor
Samen op weg naar een gezonde leefstijl!

PuurGezond.

 

csm_PG_logo_met_tekst_f40865eaad laatste

Ben je helemaal klaar met de pakjes en zakjes uit de supermarkt en wil je aan de slag met pure, onbewerkte voeding? Dan ben je bij Diëtistenpraktijk Food Factor aan het juiste adres. Diëtistenpraktijk Food Factor is een PuurGezond praktijk. Gezond eten is vooral puur eten: kiezen voor onbewerkte en volle producten als groenten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten, zaden, eieren, vlees en vis. Dat is het uitgangspunt van PuurGezond. Pure, onbewerkte producten die volop voedingstoffen leveren zoals vezels, vitaminen en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel erg lekker smaakt.

Pure, onbewerkte producten leveren meestal meer vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen dan bewerkte en geraffineerde producten. Een PuurGezonde voeding is niet alleen smakelijk maar ook volwaardig. Volgens onderzoekers van Yale University kan een Voedingspatroon zoals PuurGezond worden beschouwd als het meest gezonde.

Wie overschakelt naar een Puurgezonde voeding eet bijna vanzelf gezonder. Dat merk je, je zit beter in je vel. En zonder moeite, want je eet lekkerder dan ooit. De diëtist van Diëtistenpraktijk Food Factor kan je begeleiden bij het soepel overstappen naar een PuurGezond voedingspatroon. Met lekkere recepten, handige tips en een duidelijk stappenplan.

In de praktijk kunnen we je begeleiden met het soepel overstappen naar een PuurGezond voedingspatroon. We maken daarbij gebruik van de boeken "PuurGezond! Slank in 8 stappen" en "Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond" van Karine Hoenderdos. De boeken zijn verkrijgbaar in de praktijk.

Wil je professionele begeleiding bij het overstappen naar een PuurGezonde voeding? Diëtistenpraktijk Food Factor helpt je er graag mee. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-12799188 of het contactformulier invullen op de pagina Contact.