Diëtistenpraktijk Food Factor

Uw specialist op het gebied van voeding


PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen.

Je gezondheid is belangrijk. Je wilt lekker in je vel zitten en volop genieten van alle leuke dingen in het leven.

PowerSlim is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezonde en evenwichtige lifestyle, terwijl je lekker blijft genieten. Zo verlies je overtollige kilo's terwijl je wint aan levensplezier. Met PowerSlim sta je er nooit alleen voor:

als jouw persoonlijke, professionele voedingsoach begeleid ik je bij elke stap. 


Alle handvatten voorhanden

Gewicht verliezen is niet altijd gemakkelijk. Dat weet je misschien al uit ervaring. Zeker als je het in je eentje doet.

De wil is er, maar het ontbreekt aan discipline en motivatie. Tegelijkertijd weet je dat je met een gezond gewicht beter in je vel zit. Waardoor je je zelfverzekerder en energieker voelt. Maar hoe vind je de balans tussen gezond en genieten?

Met PowerSlim krijg je alle handvatten om het roer om te gooien. Terwijl je blijft genieten van die mooie momenten met vrienden en familie. Samen met je persoonlijke voedingscoach werk je toe naar een lifestyle waarin gezondheid, genieten en gemak samengaan.


Elk eetmoment een smakelijk moment

Het is zeker geen straf om met PowerSlim af te vallen.

Dankzij het uitgebreide en gevarieerde assortiment kun je blijven genieten van lekker eten. Tijdens de gewone maaltijden, maar ook tussendoor. PowerSlim is uitstekend in te passen in het dagelijkse leven.

In combinatie met groente en vlees of vis zet je elke dag de lekkerste gerechten op tafel. Met PowerSlim ontdek je juist een nieuwe lifestyle waarbij gezond genieten dagelijkse kost wordt.


3 Fases naar succes

PowerSlim is wetenschappelijk onderbouwd en bestaat uit drie fases.

Hiermee werk je naar een gezond gewicht en een evenwichtig voedingspatroon. Je gaat daarbij niet minder eten maar anders. Je hebt circa 6 eetmomenten per dag, waarbij je telkens kunt kiezen uit meer dan 140 heerlijke PowerSlim-producten, aangevuld met groente, vlees en vis. En dat al vanaf het eerste moment. Honger zul je dus niet hebben!

De PowerSlim-producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Het eten van de juiste voedingsstoffen zorgt ervoor dat je wel vet, maar geen spiermassa verliest. Het bevordert je stofwisseling en je figuur verbetert.


Samen met je coach sta je sterk

Tijdens het hele proces ben ik er als jouw voedingscoach om je te motiveren en bij te staan met raad en daad. Op de succesmomenten, maar vooral als je het even niet meer ziet zitten. Je staat er dus nooit alleen voor. Samen gaan we aan de slag. Vanaf het intakegesprek waarbij we samen jouw doelen en plannen opstellen, via de wekelijkse consulten waar je de balans opmaakt en het vervolgtraject bepaalt, tot na het bereiken van je streefgewicht. Als voedingscoach blijf ik je dan namelijk nog een jaar lang gratis begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook.

Velen zijn je al succesvol voorgegaan, wil jij ook een gezonde toekomst vol vitaliteit? Maak vandaag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-12799188