Diëtistenpraktijk Food Factor

Uw specialist op het gebied van voeding

 

Samen Slank Challenge!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen Slank Challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra´s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.


PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

♥ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps, etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
♥ Zes eetmomenten per dag.
♥ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 Afslanken doen we samen!

Jouw coach

Even voorstellen:
Treshna Hidskes, jouw coach

Hallo, ik ben Treshna Hidskes. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma  dan blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

 

 


“Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen”

Tatiana (-16 kg) 

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s kwamen er snel bij.

Ik heb verschillende dingen geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de manier en ik kwam steeds weer aan.

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Eerlijk gezegd, ik was nog wel sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger hebt en ook gewoon met je gezin kan eten. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. 


 

Wil jij meedoen aan de Samen Slank Challenge?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!