Diëtistenpraktijk Food Factor
Samen op weg naar een gezonde leefstijl!

 

Stralen tijdens de feestdagen!

♥ 

November en december, de maanden waarin je wordt overladen met lekker eten, pepernoten en chocoladeletters... Voor veel mensen is dit dan ook het moeilijkste moment van het jaar en wordt het weerstaan van deze lekkernijen ons lastig gemaakt. Logisch dat de meeste kilo’s er dan ook bij komen tijdens deze periode. 

 Juist nu is het belangrijk om te starten met een gezonde leefstijl. Dat hoef je niet alleen te doen; je kunt rekenen op mijn hulp om deze maanden door te komen.  Samen op weg naar een gezonde leefstijl!PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

♥ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps, etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
♥ Zes eetmomenten per dag.
♥ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 Afslanken doen we samen!

Jouw coach

Even voorstellen:
Treshna Hidskes, jouw coach

Hallo, ik ben Treshna Hidskes. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Ook na het behalen van jouw streefgewicht blijf ik je ondersteunen bij het behouden van jouw ideale gewicht.

 

 


“Jij wilt toch ook stralen tijdens de feestdagen?”

Het verhaal van Linda

 

Mijn naam is Linda en ik  ben moeder van drie jonge kinderen van 1, 4 en 5 jaar. Afgelopen jaren hebben volop in het teken gestaan van zwangerschappen en ben ik een jaar lang behoorlijk ziek geweest. Door een fout was ik (zonder mijn weten) afhankelijk geworden van morfine. Ik werd er helemaal gek van, kon niet meer slapen en eten en kon een jaar niet zelf voor mijn kinderen zorgen. De arts schoof het af op psychische problemen en gaf me er slaappillen, rustgevende medicijnen en antidepressiva voor. Achteraf bleek het te liggen aan een gebrek aan enzymen die morfine afbreken en ik daarom zo heftig op dit middel reageerde. Toen ik eenmaal afgekickt was (in 3 maanden van 4 verschillende middelen) werd ik weer helemaal de oude!

Na deze heftige tijd was ik helemaal versuft en woog ik nog maar 50 kilo. Gelukkig werd ik daarna snel weer de oude vrolijke ik en werd ik zwanger van ons derde kindje!
Tijdens de zwangerschap was ik erg veel aangekomen, mijn lichaam hield alles vast want die was gewend niks binnen te krijgen. Ik besloot dat het nu tijd was om weer aan mezelf te gaan denken. Ik wilde weer een gezonde levensstijl met een goed eetpatroon. Het werd tijd dat mijn lichaam na 4 jaar weer van mij werd!

PowerSlim programma

Op internet kwam ik bij PowerSlim terecht en het sprak me meteen aan! Een gezond eetpatroon aanleren dat normaal is en je kunt blijven volhouden. 6 keer per dag eten, lekkere tussendoortjes en gewoon nog een boterham kunnen eten. Maar dan een koolhydraatarme ;) Ik vind het heel fijn dat ik een gezond eetpatroon aanleer dat ook passend is binnen een druk gezinsleven, waarbij ik mee kan eten met de rest en wat niet lastig klaar te maken is.

Daarnaast heb ik ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen. Ze staat altijd voor me klaar en met vragen of moeilijkheden kan ik haar altijd appen of bellen.

In balans blijven

Ook nu ik al een tijdje geleden mijn doel heb bereikt, gaat het nog steeds super goed met me. Ik voel me goed en kan alles aantrekken wat ik wil. Ik heb geleerd om vaste eetmomenten op een dag te plannen en dat gaat nu helemaal vanzelf. Ik weet wat normale porties zijn en welke voedingsmiddelen ik het beste kan vermijden. Ik ga nog steeds elke maand naar mijn coach. We bespreken dan hoe het gaat en zo lukt het om mijn doel ook te behouden.  

Ik heb veel zin in de feestdagen, mijn outfit hangt al klaar! 

 

 

Wil jij ook stralen tijdens de feestdagen?

♥ 

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!