Praktijk Food Factor
Samen op weg naar een gezonde leefstijl!

Voor dieetadvies en coaching kunt u terecht bij  Food Factor

Heeft u overgewicht en wilt u advies op maat? Dat kan! Bij Diëtistenpraktijk Food Factor ligt het accent niet op het tellen van calorieën maar wordt er gekeken naar wat uw doel is, wat uw beweegpatroon is en hoe uw voedingspatroon zo kan worden aangepast dat u resultaat heeft zonder dat het u heel veel moeite kost. 

Bent u diabetes type 2-patiënt? Wilt u de hoeveelheid medicijnen verminderen of wilt u voorkomen dat u insuline moet gaan spuiten? Met het aanpassen van de leefstijl kan veel worden bereikt. Een voeding met minder koolhydraten geeft zeer goede resultaten, de hoeveelheid koolhydraten is voor iedereen verschillend en advies op maat is daarom noodzakelijk. Diëtistenpraktijk Food Factor is gespecialiseerd in het koolhydraatbeperkt dieet. Vanaf 3 november kunt u ook in de praktijk terecht voor de grip op koolhydraten (GOK) methode van Yvonne Lemmers. Meer informatie hierover vindt u op de pagina  GOK.

Ook voor vrouwen met PCOS kan de praktijk veel betekenen. PCOS kan onder andere leiden tot onvruchtbaarheid, overbeharing met een mannelijk patroon en overgewicht. Verandering van voeding en leefstijl zijn de belangrijkste behandelstrategieën  daarnaast kan ook de inzet van supplementen effectief zijn. Meer informatie over PCOS vindt u op de pagina  PCOS.