Diëtistenpraktijk Food Factor
Samen op weg naar een gezonde leefstijl!

Welkom bij Diëtistenpraktijk Food Factor


Corona nieuws

Vanaf maandag 11 mei mogen consulten weer in de praktijk gevoerd worden. Dit uiteraard met de nodige aanpassingen.

Heb je klachten als verkoudheid, diarree, hoesten, benauwdheid en/of koorts? Kom dan niet naar de praktijk toe. We voeren het consult dan telefonisch, via beeldbellen of  we stellen het consult uit. Dit kan ook wanneer je je nog niet veilig voelt bij het bezoeken van de praktijk. Geef dit s.v.p. tijdig per email, Whatsapp of telefonisch door.

Ben je klachtenvrij? Was dan thuis je handen en gebruik de desinfecterende handgel die in de behandelkamer staat. Er staat een coronapreventiescherm op het bureau en de materialen worden na iedere cliënt gedesinfecteerd.

Verder: kom op tijd; ben je te vroeg wacht dan bij voorkeur in de auto of buiten de praktijk. 

Diëtistenpraktijk Food Factor wenst iedereen veel sterkte en gezondheid toe de komende tijd!Van alle factoren die uw gezondheid beïnvloeden neemt voeding een belangrijke plaats in. Een goede gezondheid gaat hand in hand met gezonde voeding. Er wordt echter veel geschreven over voeding en het is niet altijd makkelijk om te onderscheiden wat juist is en wat niet.                                  Bij Diëtistenpraktijk Food Factor krijgt u professioneel advies dat bij u past en aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.         

Bij Food Factor kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, begrip en steun bij het veranderen van uw leefstijl.

Speciale aandachtsgebieden binnen de praktijk zijn: 

  • koolhydraatbeperking (Grip op Koolhydraten, Harriët Verkoelen en PowerSlim)
  • insulineresistentie en gerelateerde aandoeningen zoals het polycysteus ovarium syndroom (PCOS), overgewicht en diabetes mellitus type 2 
  • het FODMAP dieet 
  • histamine intolerantie  
  • voeding bij een kinderwens en zwangerschap
  • voedingsadvies voor kinderen; in de praktijk wordt o.a. gewerkt met de vrolijke materialen van Kinder(di)eetcreatie

Uiteraard kunt u ook terecht voor andere voedingsvragen. Op de pagina Aanbod vindt u informatie over meerdere aandoeningen.

Belt u gerust voor vragen of voor het maken van een afspraak.  De praktijk is telefonisch bereikbaar onder het nummer   06-12799188  of u kunt het contactformulier invullen:


 

Food Factor staat voor simpel, lekker en effectief. 

Daarmee haalt u het beste uit uzelf!

 Volgens onze cliënten:

"Binnen een mum van tijd hoefde ik al geen insuline meer te spuiten en kon ik de rest van mijn medicatie sterk verminderen. Ik ga op mijn zeventigste nog met veel plezier en energie naar mijn werk, dat is wel eens anders geweest.

Erwin, 70 jaar, Spijkenisse